Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman sorun olmaktan çıksın!

Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman sorun olmaktan çıksın!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan ve reyting rekoru kıran Gönül Dağı, çok başarılı bir TRT1 dizisidir… Geçtiğimiz hafta yayınlanan 42. bölümü ile hem gün birincisi, hem de haftanın en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı, bu sezonun en iyi reytinglerini de almayı başardı.

Gönül Dağı’nın 11 Aralık Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 43. Bölümünü de hayranları büyük bir merakla bekliyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda hem hikaye çok başarılı hem de tüm oyuncu kadrosu özveriyle işlerini güzel yapıyor.

Peki dizinin 43. bölümünde neler yaşanacak? İzleyiciler özellikle de Ramazan ile Asuman karakterlerinin ayrılık durumundan rahatsız. Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar’ın canlandırdığı iki karakterin aşklarının devam etmesini isteyen büyük bir izleyici kitlesi var. Ancak senaristler bu konuda ne yapacak kimse bilmiyor.

Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman sorun olmaktan çıksın! 7

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Ramazan ve Asuman konusunda sürpriz gelişmeler olacak. İşte hikayede yaşanacaklar ile ilgili detaylar: “Ramazan ve Asuman’ın aşkları iyice çıkmaza girmiştir. İkisi için de umutlar iyice tükenmişken beklenmedik biri devreye girer. Ramazan ve Asuman yeniden kavuşabilecek midir?

Yıllar sonra oğluna kavuşan Döndü, Kenan için bir hayır yapmak ister. Cemile’nin bunu Yağmur için sanmasıyla oluşan yanlış anlama, Döndü, Cemile ve Veysel arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir?

Uçan arabayı yetiştirmeye çalışan Taner, Veysel ve Ramazan çizimleri yapacak birine ihtiyaç duyarlar. Ramazan’ın Asya’yı getirmesiyle çözülen problemin sonucunda amcaoğulları başarılı olabilecek midir?”