Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi çok kritik bir sınav verecek!

Kaderimin Oyunu dizisi çok kritik bir sınav verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin etkisi sosyal medyada büyük oldu ama reytinglerde ortalamanın altında oranlar geldi.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümü büyük önem taşıyor. İlk bölümde sosyal medyada adeta patlama yapan bir etkileşim gördük. Akın Akınözü hayranları dünyanın dört bir yanından mesaj yağdırdı.

Kaderimin Oyunu, Star TV için bu sezonun en iyi çıkışlarından birisini yaptı ve buna devam edip edemeyeceği merakla bekleniyor. Bu nedenle de 10 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümün reyting sonuçları çok belirleyici olacak.

Diziyi beğenen geniş bir izleyici grubu var. İzlemek isteyip de izleyemeyenlerin de katılması ile Kaderimin Oyunu ikinci bölümü ile iyi bir çıkış yapabilir. Bu durum dizinin geleceğini çok olumlu etkiler.

Star TV bu sezon dizi tutturma konusunda büyük sıkıntılar yaşadı. Kaderimin Oyunu ile bu durum değişebilir… Kanalın şu anda en büyük umut kaynağı olan dizi olması nedeniyle de Kaderimin Oyunu dikkatle takip edilecektir.

İkinci bölümde duyguların daha da yoğunlaştığı ve dramın daha da sert bir şekilde sunulduğunu göreceksiniz. Kaderimin Oyunu 10 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da ikinci bölümü ile Star TV’de yayınlanacak.