Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin Serdar’ı Utku Ateş temelli mi gitti, geri dönecek mi?

Gönül Dağı dizisinin Serdar’ı Utku Ateş temelli mi gitti, geri dönecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gönül Dağı isimli dizi TRT1 ekranında geride bıraktığımız sezona damgasını vuran bir yapım oldu. 30. bölümü ile birlikte sezon finali yapan dizinin izleyicilerde bıraktığı imaj da çok iyiydi… Utku Ateş, Gönül Dağı dizisine sonradan katıldı ve Serdar karakteri ile de izleyenlere farklı duygular yaşattı.

Önce bazı izleyiciler Serdar’a gıcık oldu ama sonrasında karakterin gelişimi izleyicileri de çok mutlu etti. Elif ile Serdar aşkının beklendiği sırada ise Utku Ateş, Cam Tavanlar dizisiyle anlaştı. Serdar karakteri ise sonucu bilinmez bir yolculuğa çıkınca dizi hayranları ayrıldığını düşündü.

Utku Ateş, Gönül Dağı dizisinden sonra bambaşka bir karakter ile Show TV ekranında Cam Tavanlar dizisinde İskender karakterini canlandırıyor. Oyuncu başarılı performansı ile yine göz doldururken, Gönül Dağı dizisinden daha fazla ön planda olmayı umuyordu.

Gönül Dağı’nda birçok karakter vardı ve Serdar çok az görünüyordu. Ancak izleyiciler Cam Tavanlar dizisinde de oyuncunun sahnelerinin az olduğu eleştirileri yapıyor.

Gönül Dağı dizisinin Serdar'ı Utku Ateş temelli mi gitti, geri dönecek mi? 7

Yakışıklı, çapkın ve yetenekli bir şef olan İskender, aynı zamanda Leyla karakterinin de arkadaşı ve ona da büyük hayranlık besliyor.

Pişirme ve tariflerde kendisine has numaraları olan İskender karakteri, Leyla ile zaman zaman özel müşterilere şovlar da yapıyor. Çok yetenekli bir şef olarak ortaya çıkan İskender, dizi hayranlarının da dikkatini çekti.

1989 doğumlu oyuncu Utku Ateş, yeniden Gönül Dağı dizisine dönecek mi, bu soru da çok soruluyor. Ancak senaryonun ucu açık olduğu için oyuncuyu yeniden TRT1 ekranında görmek de mümkün. Senaristler karar verecek.