Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 145. bölümde Taner büyük gerçeği herkesten gizliyor!

Gönül Dağı dizisi 145. bölümde Taner büyük gerçeği herkesten gizliyor!

tarafından ker_def

5 Sezondur her hafta reyting rekorları kıran, izleyicilerin gözdesi olan Gönül Dağı’nın 145. Bölümü 21 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylardan bazı başlıklar…

Taner, Babasıyla İlgili Gerçeği Herkesten Saklamaya Karar Verir…

Ciritçi Abdullah, Oğluyla İlgili Gerçeği Öğrenebilecek mi?

Gedelli’de Toplu Sünnet Şöleninde Neler Yaşanacak?

Erkan ve Filiz Evlilik Kararlarını Sefer’le Paylaşır…

Asuman’la Program Yapacak Yapımcıyı Bekleyen Sürprizler…

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 145. bölümünün özeti şöyle:

“Taner babasıyla ilgili gerçeği amcaoğulları ve eşleri dışında herkesten saklamaya karar verir. Ciritçi defterin sahibiyle ilgili yeni bilgiler bulur. Ciritçi, oğluyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir?

Hüseyin’in bebeği için doktorlar erkenden sünnet olmasını tavsiye eder. Ramazan Mete ve Yusuf sünnet olmadığı için amcaoğulları toplu sünnet yapmaya karar verir. Sünnet sırasında neler yaşanacaktır?

Erkan, Filiz’le birlikte evlenme kararını Sefer’e söyler. Sefer, Erkan’ın evlilik için canla başla çabalamasını görür. Sefer çocukları için nasıl bir fedakarlık yapacaktır?

Asuman ile program yapmak isteyen müzik yapımcısı kasabaya gelir. Yapımcı kasabada neler yaşayacaktır?”