Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’dan ayrılan Ecem Erkek çok iddialı bir projeyle geri dönüyor!

Güldür Güldür Show’dan ayrılan Ecem Erkek çok iddialı bir projeyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ecem Erkek, Güldür Güldür Show programında canlandırdığı Naime karakteri ile kısa sürede geniş bir kitlenin hayranlığını kazandı.. Daha önceki rolleriyle de bilinen oyuncu, başarılı taklit yeteneğiyle de çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Ecem Erkek, geçtiğimiz sezon sonrasında Show TV’de 9 sezondur yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show’a veda ettiğini duyurmuştu. Hayranları bu gelişmeye çok üzülürken, Ecem Erkek’ten yeni bir proje bilgisi geldi. Oyuncu çok iddialı bir projede yerini alacak.

Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran Devrim Yakut ile Ecem Erkek ortak bir gösteride buluşacak… Dijital bir platformda yayınlanacak olan projeyle ilgili detayları gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Güldür Güldür Show'dan ayrılan Ecem Erkek çok iddialı bir projeyle geri dönüyor! 7

1968 yılında Ankara’da dünyaya gelen Devrim Yakut, bugüne kadar yer aldığı dizi, sinema filmi ve tiyatro oyunları ile haklı bir üne sahip.

Alman format Schiller Street için iki ünlü isim de anlaşma yaptı. Programın hangi platformda yayınlanacağı henüz belli değil. Bu format doğaçlama komedi olarak tarif ediliyor. Herhangi bir senaryo olmadan, önceden hazırlanılmamış konular üzerinde bir sohbet gerçekleştiriliyor.

Şimdiye kadar 20’den fazla ülkede uygulanan bu formatın yeni denemesi yakında bir dijital platformda ortaya çıkacak.

Ecem Erkek ile Devrim Yakut’un bu format için seçilmeleri de bir hayli anlamlı oldu. İkilinin başarılı bir performans ortaya koymasına kesin gözüyle bakılıyor.