Ana sayfa Sosyal Medya Devrim Yakut’un Camdaki Kız dizisinden başka bir projesi daha var!

Devrim Yakut’un Camdaki Kız dizisinden başka bir projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Devrim Yakut, 27 Mayıs 1968 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Oyuncu, tiyatro eğitimini Ankara Üniversitesi aldı. Sonra birçok tiyatro projesinde bulunan oyuncu, hem dizilerde hem de sinema filmlerinde de kendisini gösterdi.

Bugüne kadar birçok ödül de kazanan Devrim Yakut, karakterleri canlandırmayan onu yaşayan oyuncular arasında gösteriliyor. Doğaçlama yetenekleri de güçlü olan oyuncu, yeni bir proje için anlaşma yaptı.

Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinde Gülcihan Koroğlu karakterinde izlediğimiz oyuncu, dizinin bugüne kadar elde ettiği başarıda da büyük pay sahibi oldu.

Ayrıca Exxen’de yayınlanan Şeref Bey dizisinde Solmaz olarak da izlediğimiz oyuncu, 1990 yıında bu yana hem sinema hem de dizi sektöründe birbirinden önemli projelerde bulundu.

Devrim Yakut, bir dijital platform için hazırlanan doğaçlama komedi programında gelen teklifi kabul etti.

Ecem Erkek ile birlikte aynı programda yer alacak olan oyuncu, önceden hazırlanılmamış konuların tartışıldığı bir eğlence formatı olarak öne çıkan Alman “Schiller Street” formatı kapsamında hazırlanan program ile hayranlarının karşısına çıkacak.