Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’u bırakan Aycan Koptur, rotasını dizilere çevirdi!

Güldür Güldür Show’u bırakan Aycan Koptur, rotasını dizilere çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1994 yılında Antalya’da dünyaya gelen Aycan Koptur, 2014 yılında Hayat Ağacı isimli dizideki Birce karakteri ile ilk kez setlerde yer aldı. Sinema filmlerinde de rol alan oyuncu, bugüne kadar farklı karakterleri canlandırdı.

Yılanların Öcü dizisindeki Habibe karakteri ile göz dolduran oyuncu, bir süre de Güldür Güldür Show ekibi ile birlikte sahneye çıktı. 2019 yılında 22 bölüm boyunca ekip ile birlikte sahneye çıkan oyuncu, Kiraz isimli karakteri canlandırmıştı.

Sinema filmlerine devam eden oyuncunun dizilere tekrar dönüşü ise Kazara Aşk ile oldu. Star TV ekranında yaz başında yayınlanan romantik komedi dizisi 13 bölüm sürdü ve Aycan Koptur da Vildan Parlak karakteri ile büyük ilgi çekti.

5 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönen Aycan Koptur, setlerde yer almaya devam edecek. Oyuncunun şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova için yapımcı ile görüştüğüne yönelik iddialar var.

Adana’da çekimleri devam eden atv dizisinin hikayesine mutfakta çalışanlardan birisi olarak katılması beklenen Aycan Koptur, bakalım yapılan teklifi kabul edip de dizi ekibinin içinde yer alacak mı? İzleyip, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.