Ana sayfa Sosyal Medya Gülmekten çekemiyoruz derler ya, işte Baht Oyunu setinde manzara bu!

Gülmekten çekemiyoruz derler ya, işte Baht Oyunu setinde manzara bu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşma devam eden Baht Oyunu isimli yazlık dizinin setinden gelen fotoğraflar ekibin ne kadar eğlenceli bir ortama sahip olduğunu anlatmaya yetiyor. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin partner olduğu ve izleyicileri de etkiledikleri dizinin perde arkasından görüntüler paylaşıldı.

Baht Oyunu dizisinin çekim ekibi ve oyuncular arasında iyi bir sinerji yakalandı. Çekimler sırasında eğlenceli birçok an yaşanıyor ve uzun çalışma saatlerinde bu neşeli anlar morallerin de yükselmesini sağlıyor. Eğlenceli hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile yaz ekranının iddialı dizilerinden olan Baht Oyunu’nda ekibin kısa sürede kaynaşması da büyük bir kazanım olarak öne çıktı.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı, sevilen diziş Baht Oyunu’ nda eğlence, kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da devam ediyor.

blank

Dizinin genç oyuncuları Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen setteki boş zamanlarının büyük bir kısmını birlikte geçiriyor. Kısa sürede uyum yakalayan genç oyuncular, sosyal medya hesaplarından yaptıkları set paylaşımlarıyla da büyük ilgi görüyor.

blank

Oyuncuların paylaşımlarında dizinin ekrandaki eğlenceli dünyasının setteki uyumlu ve neşeli ortamdan kaynaklandığı görülüyor.

blank

Setteki eğlenceli anlara dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli de eşlik ediyor. ‘Baht Oyunu’ setinin renkli dünyası hem ekrana hem sosyal medya paylaşımlarına yansıyor.

blank

‘Baht Oyunu’, yeni bölümüyle 29 Haziran Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin kamera arkasında yaşananlar ile ilgili detayları ise aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.