Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Kalp Yarası dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında izleyicilerle ilk buluşmasını gerçekleştiren Kalp Yarası dizisinin birinci bölümünün reytinglerinin beklentilerden daha düşük geldiği görülüyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısesvin ikilisini başrolde buluşturan, ikilinin enerjisini yansıttığı sahnelerle çok merak edilen dizinin birinci bölümünün reyting sonuçları geldi. Tüm kişiler kategorisinde günü 4. sırada tamamlayan dizinin bu kategoride ortalama oranlar elde etmesi dikkat çekti.

Ancak AB ve ABC1 gruplarında ise daha düşük oranlar var.. AB grubunda izleyicileri yakalayamadığı görülen Kalp Yarası dizisi günü 9. sırada bitirdi. ABC1 grubunda ise dizinin 7. sırada yer aldığını ve AB’ye göre de daha iyi reyting oranlarına sahip olduğunu gözlemliyoruz.

Kalp Yarası dizisinin ilk bölümü için yapılan tanıtımlar ve sosyal medya yansımalarına bakılınca yapımın ortalamanın üzerinde reytinglerle başlaması beklentisi yüksekti.

Dram yapımı olması ve Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılması gibi özellikleriyle dizinin yaz ekranında da büyük ilgi görmesi beklentisi halen sürüyor. Kalp Yarası’nın ilk bölüm için tüm kişilerde iyi sayılabilecek bir başlangıç yapmasına rağmen AB ve ABC1 gruplarının düşük kalması biraz can sıkıcı oldu.

5 Haziran pazartesi günü yayınlanacak olan Kalp Yarası’nın ikinci bölümünün reytinglerinin daha yüksek gelmesi beklentisi de var. İşte 2. bölümden ilk fragman: