Ana sayfa Dizi Haberleri Güneşin Kızları dizisi hayranları bu habere çok sevinecek!

Güneşin Kızları dizisi hayranları bu habere çok sevinecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk bölümü altı yıl önce Kanal D’de ekrana gelen ve yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Güneşin Kızları dizisinin hayranlarına güzel haber var. Dizi, yarından itibaren hafta içi her gün tekrar bölümleriyle Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Sadullah Çelen’in yönetmenliğini yaptığı Güneşin Kızları dizisinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan yer almıştı. Dizi Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk ve Hande Erçel’in adını ilk kez geniş kitlelere duyurmasını sağlamıştı.

Hande Erçel’in canlandırdığı Selin ve Burcu Özberk’in hayat verdiği Nazlı karakterleri izleyiciler tarafından o kadar çok sevilmişti ki her iki oyuncu da bu rolleriyle kariyerlerinde çok önemli bir adım atmıştı. Güneşin Kızları dizisinin ardından iki genç oyuncuya yeni proje teklifleri yağmıştı.

Güneşin Kızları dizisi hayranları bu habere çok sevinecek! 7

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Güneşin Kızları dizisinin konusu şöyleydi:

Evrim Alasya’nın canlandırdırdığı Güneş 35 yaşında, üç kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kesmişken hayatı bir anda değişir. Emre Kınay’ın canlandırdığı İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul eder. Tabii bu evlilik hem zengin Mertoğlu ailesi hem de Güneş ve kızları için her şeyin değişeceği yeni bir öykünün başlangıcıdır.

Hepsinin yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi’nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Güneşin Kızları dizisi yarından itibaren tekrar bölümleriyle hafta içi her gün Kanal D ekranlarında.