Ana sayfa Sosyal Medya Ateş gibi yakıyor! Menajerimi Ara’nın yayınlanmayan bir sahnesi ortaya çıktı!

Ateş gibi yakıyor! Menajerimi Ara’nın yayınlanmayan bir sahnesi ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin reytingleri zayıf ama çok sevilen dizisi Menajerimi Ara, pazar akşamı yayınlanan final bölümüyle ekranlaraveda etti. Ay Yapım imzalı dizi özellikle Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Barış’ın aşkıyla izleyicilerin gönlünde yer etti.

Dicle ve Barış’ın birlikte olduğu her sahne izleyicilerin yüreklerini hoplattı. Çift arasındaki enerji öylesine tuttu ki ortaya masalsı bir aşk çıkarttı. Dicle ve Barış çifti unutulmaz dizi çiftleri arasındaki yerini aldı.

Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Barış’ın çekilen ancak yayınlanmayan bir sahnesi ortaya çıktı. Sahneyi TV yorumcusu Deniz Tural Twitter hesabından paylaştı. Sahnede Dicle ve Barış’ın plajda ateş başında yakınlaşma anları yer alıyor.

Tural paylaşımına “#MenajerimiAra yayınlanmayan sahnesi bulunmuş. Ben de paylaşayım dedim. Çok ateşli bir sahneymiş yalnız kesilmesi bir yerde normal desem de yayınlanmasını isterdim” diye yazdı.

Bu arada ekranlara veda eden Menajerimi Ara dizisinin gidişi muhteşem oldu. Düşük reytinglerine rağmen her bölümüyle sosyal medyada paylaşım rekorları kıran dizinin final bölümünde genç oyuncular Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Fırat karakterlerinin mutlu sonu, kansere yakalanması sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalan Canan Ergüder’in telefonla da olsa kısa süreliğine bölüme katılması izleyicilerde büyük mutluluk yarattı.

45 bölüm boyunca ünlü sanatçıların ve menajerlerin kusursuz görünen hayatlarının gerçeklerini izleyiciyle buluşturan dizi ekibi, haftalar süren yorgunluklarını ve streslerini veda kutlamasıyla taçlandırdı.