Ana sayfa Sosyal Medya Evrim Alasya’dan Hande Erçel övgüsü birçok ünlü oyuncuya ders niteliği taşıyor!

Evrim Alasya’dan Hande Erçel övgüsü birçok ünlü oyuncuya ders niteliği taşıyor!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya, mesleğinde olgunluk dönemini yaşıyor ve yetenekleri ile de ekran başındaki izleyicileri kendisine hayran bırakıyor.

Yıllar önce Güneşin Kızları isimli dizide daha henüz çok genç yaşta olan Hande Erçel ile aynı seti paylaşan Evrim Alasya, aradan geçen yıllar içinde Erçel’in kendisini ne kadar geliştirdiğine dikkat çekti.

Birçok kişi ve hatta oyunculuk mesleğini icra eden meslektaşları dahil Hande Erçel’in performansına yönelik olumsuz söylemler geliştirse de, Evrim Alasya yıllar içinde genç oyuncunun ne kadar ileri gittiğini şu sözlerle ifade etti:

“Hande ile Güneşin Kızları’nda, Hande’nin ilk işiydi diye hatırlıyorum. Sanki ilk işiydi. Orada benim kızlardan birisiydi. Çok güzel yol aldı gerçekten. Acayip bir kariyer yaptı kendisine. Yolu da çok güzel, açık.”

Evrim Alasya’nın bu sözleri sosyal medyada da sıklıkla paylaşılıyor. Ünlü oyuncunun genç bir meslektaşına ne kadar güzel sahip çıktığına örnek gösterebilecek olan bu sözler, dizi camiasında kadının kadına desteği noktasında önemli bir örnek teşkil ediyor.