Ana sayfa Sosyal Medya Güneşin Kızları’na özlem meğer ne büyükmüş! Dizi tekrarıyla TT oldu!

Güneşin Kızları’na özlem meğer ne büyükmüş! Dizi tekrarıyla TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı diziler öylesine seviliyor ki tekrarları dahi sosyal medyada olay oluyor. Bunun bir örneğini dün yaşamıştık. Daha önce defalarca yayınlanmasına rağmen dün bir kez daha final yapan fenomen dizi Yaprak Dökümü, Twitter’da TT olmuştu. Bugün de aynı olay Güneşin Kızları dizisiyle yaşanıyor.

İlk bölümü altı yıl önce Kanal D’de ekrana gelen ve yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Güneşin Kızları dizisi bugünden itibaren yeniden yayınlanmaya başladı. Dizi hafta içi her gün saat 11:00’de tekrar bölümleriyle Kanal D’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Güneşin Kızları dizisinin eski bölümleri bugün yeniden yayınlanmaya başladı ve tekrar bölümler yapımın Twitter’da TT olmasını sağladı. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımda diziyi çok özlediklerini dile getirirken, eski bölümleri yeniden izledikleri için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Güneşin Kızları'na özlem meğer ne büyükmüş! Dizi tekrarıyla TT oldu! 11

Sadullah Çelen’in yönetmenliğini yaptığı Güneşin Kızları dizisinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan yer almıştı. Dizi Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan’ın adını ilk kez geniş kitlelere duyurmasını sağlamıştı.

Güneşin Kızları dizisinin ardından bu dört genç oyuncuya teklifler yağmış, oyuncuların kariyerinde önemli bir adım olmuştu.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Güneşin Kızları dizisinin konusu şöyleydi:

Evrim Alasya’nın canlandırdırdığı Güneş 35 yaşında, üç kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kesmişken hayatı bir anda değişir. Emre Kınay’ın canlandırdığı İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul eder. Tabii bu evlilik hem zengin Mertoğlu ailesi hem de Güneş ve kızları için her şeyin değişeceği yeni bir öykünün başlangıcıdır.

İzleyicilerin, Güneşin Kızları dizisinin tekrar bölümlerinin ekrana gelmesiyle ilgili yaptığı paylaşımların bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

 

Güneşin Kızları'na özlem meğer ne büyükmüş! Dizi tekrarıyla TT oldu! 12 Güneşin Kızları'na özlem meğer ne büyükmüş! Dizi tekrarıyla TT oldu! 13 Güneşin Kızları'na özlem meğer ne büyükmüş! Dizi tekrarıyla TT oldu! 14 Güneşin Kızları'na özlem meğer ne büyükmüş! Dizi tekrarıyla TT oldu! 15