Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’den çok farklı bir proje geliyor!

Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’den çok farklı bir proje geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçen kış sezonunun en iyi yapımlarından biri olan TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı’nın en sevilen karakterlerinden biri olan Esat’ı canlandıran Uğur Uzunel kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşıyor. Genç oyuncu yepyeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Uğur Uzunel, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun Diğer Yüzü isimli romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterini canlandırıyor. İlk başlarda geri planda bir karakter olarak karşımıza çıkan Esat, Uzunel’in başarılı oyunculuğu ve rol arkadaşı Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteriyle yaşadığı saf aşkla dizinin en sevilen karakterlerinden biri haline geldi.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel'den çok farklı bir proje geliyor! 7

Bugüne kadar Ağır Roman Yeni Dünya, İkimizin Yerine, Nefesim Kesilene Kadar, Afili Aşk, Aşk ve Mavi gibi birçok yapımda rol alan Uzunel, Masumlar Apartmanı’yla daha çok insan tarafından tanınmaya başladı. Kariyerinde yükseliş dönemi yaşayan oyuncu şimdi de çok farklı bir projeyle geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın blogunda yazdığına göre Uzunel MGX Film’in Ozan Akbaba ile Deniz Işın’ı buluşturan Anka adlı filmiyle anlaştı. Özgür Emre Yıldırım’ın projeden ani bir kararla ayrılığının ardından ekibe Uğur Uzunel dahil oldu.

Süleyman Mert Özdemir’in yöneteceği Anka isimli filmde ayrıca Atilla Şendil, Engin Hepileri, ve Serdar Orçin’in de rol alıyor. Ekibin, İstanbul’da çekilecek film için çok yakında sete çıkması bekleniyor.

Uğur Uzunel’in hayranları şimdi büyük bir merakla oyuncunun yeni projesini bekliyor.