Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın yeni projesi belli oldu!

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızıl saçları ve mavi gözleriyle dizi dünyasına hızlı bir giriş yapan Hazal Türesan, kariyerinde büyük adımlar atmaya devam ediyor. Bugüne kadar Fatma, Kara Para Aşk, Atiye gibi birçok başarılı projede izlediğimiz Hazal Türesan yine çok çarpıcı bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Son yıllarda yer aldığı başarılı projelerle ve oyunculuktaki yeteneğiyle adından söz ettiren Hazal Türesan’ı son olarak Mucize Doktor’da Beliz, Fatma’da da Burcu Biricik’in kız kardeşi rolünde izlemiştik. Başarılı oyuncu yeni projesini seçti.

35 yaşındaki oyuncu bu kez İngiliz yapımı Liar dizisinin Türkiye uyarlaması olan Yalancı dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın blogunda yazdığına göre oyuncu, Yalancı dizisinde rol alacak.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'ın yeni projesi belli oldu! 7

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisinin orijinali olan Liar, 2017 yılında İngiltere’nin ITV kanalında gösterime girmişti. İlk başta mini dizi olarak düşünülen proje o kadar beğenilmişti ki proje uzatılmıştı.

Dizinin konusu ise şöyle: Liar dizisinde 21. yüzyılda yaşanan cinsiyet, kimlik siyaseti, aile hayatı ve yozlaşmış düzenbazlıklar konu ediliyor. Zengin ve bekar bir dul olan Andrew, çocuğunun okulunda sınıf öğretmeni olan Laura ile randevuya çıkar. Ertesi sabah Laura uyandığında tecavüze uğradığını iddia eder. Andrew ise bunu asla kabul etmez. Laura tecavüze uğradığını kanıtlamak için büyük bir mücaedele verecektir. Laura’nın bu mücadelesi sırasında pek çok gerçek de ortaya çıkar.