Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayatını toparlamaya çalışırken Bahar’a kötü sürpriz! Bahar dizisi 22. bölüm fragmanı!

Hayatını toparlamaya çalışırken Bahar’a kötü sürpriz! Bahar dizisi 22. bölüm fragmanı!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi salı akşamları yoluna emin adımlarla devam ediyor.

İyi reytingler alan, hikayesinin gücü ile milyonlarca izleyiciyi ekranda tutmayı başaran dizinin 22. yeni bölümünde de önemli olaylar yaşanacak.

‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın 22. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Timur’un Umay’ın velayetini almak istemesi, güllerinden doğmaya niyetli Bahar’a büyük bir darbe olur. Üstüne bir de Rengin’in hamlesi Bahar’ı iyice köşeye sıkıştırır.

Süreyya’nın hastaneye veda edişi Bahar’a yeni bir umut ışığı doğurur. Her şeye rağmen evlenme kararı alan Aziz Uras ve Seren, iki aileyi isteme seremonisinde bir araya getirir.

Efsun, Bahar’la girdiği annelik yarışını kazanmak için strateji değiştirir. Evren ise üvey kardeşi Cem’in başına açtığı belalarla uğraşmak zorunda kalır.

Her şeyi yoluna sokmaya çalışan Bahar, kapısına gelen kötü bir sürpriz ile yüzleşmek üzeredir.

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Büşra Pekin (Süreyya), Ecem Özkaya (Rengin), Elçin Afacan (Eylem), Füsun Demirel (Gülçiçek), Elit Andaç Çam (Çağla), Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras), Nil Sude Albayrak (Seren), Alisa Sezen Sever (Umay), Hasan Şahintürk (Reha), Sena Mia Kalıp (Parla) ve Hatice Aslan (Nevra), Nihal Yalçın (Efsun).”

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni bölümüyle 29 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!