Ana sayfa Dizi Haberleri Hazır mısınız? Çukur’un senaristinden yeni dizi geliyor!

Hazır mısınız? Çukur’un senaristinden yeni dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de 2017 yılında ekrana gelmeye başlayan ve dört sezon boyunca izleyiciyle buluşan Çukur, adını Türk dizi tarihinin en iyilerinden biri olarak yazdırmayı başardı. Dizinin başarıya ulaşmasında önemli paya sahip isimlerden biri olan senarist Gökhan Horzum, sessizliğini çok yakında bozmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım tarafından çekilen Çukur, İçerde dizisiyle başlayan bir akımın devamı olarak ekrana gelmişti. Çukur’un sona ermesiyle de Show TV yine benzer bir dizi olan Üç Kuruş’u izleyiciyle buluşturmaya başladı.

Hikayesi ve oyuncularıyla unutulmazlar arasında yerini alan Çukur’un bu başarısının arkasındaki bir isim de senarist Gökhan Horzum. Çukur’dan önce Koyu Kırmızı, Kavak Yelleri, Bir İstanbul Masalı gibi başarılı projelere imza atan Horzum şimdi yeni bir senaryoyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Hazır mısınız? Çukur'un senaristinden yeni dizi geliyor! 7

Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı yeni dizinin yapımcısı yine Ay Yapım olacak. Dizinin başrolünde ise son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden biri olan Tolga Sarıtaş yer alacak.

En son televizyonda Arıza dizisiyle ekrana gelen Sarıtaş, dizinin sona ermesinin ardından Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun filminde rol almıştı. Yetenekli oyuncu bu filmde başrolü Engin Akyürek ile paylaşmıştı.

Çekimlere başlamak için çalışmaların son hız sürdürüldüğü yeni dizi, Tolga Sarıtaş’ın Arıza’dan sonraki ilk projesi olacak. Yeni dizinin yayınlanacağı kanal ise henüz belli değil.