Ana sayfa Dizi Haberleri Hazır olun! Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda hikayenin seyri değişiyor!

Hazır olun! Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda hikayenin seyri değişiyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin bu sezona bomba gibi gelen dizisi Camdaki Kız, dün akşam yayınlanan 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümü yine izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Camdaki Kız’ın sezon finaline Nalan ve Sedat’ın düğünü damgasını vurdu. Kına gecesiyle başlayan sezon finali bölümü, düğün sahnelerinin de tamamlanmasıyla sona erdi. Özellikle annesi tarafından hep erkeklerden uzak tutularak ve kendini koruması gerektiği baskısıyla büyütülen Nalan, ilk kez bir erkekle olması gerektiğinde hayatının en büyük korkusunu yaşamaya başladı.

Nalan, düğünün ardından kocası Sedat’la odasına çekildiğinde yaşayacaklarından çok korkutuğundan kendisini bu durumdan kurtarmaları için annesiyle babasının kapısına dayandı. Ancak annesi tarafından da kapı yüzüne kapatılınca tüm çaresizliğiyle yere yığıldı.

İşte o sırada Nalan’a hiç ummadığı bir el uzandı. Yüzünü göremesek de yaka kartından anlaşıldığı üzere ismi Hayri olan kişi, Camdaki Kız’ın önümüzdeki sezon seyrini de değiştirecek isim.

Zira Camdaki Kız’da önümüzdeki sezon Hayri karakteri hikayenin yönünü değiştirecek. Bilindiği üzere Camdaki Kız, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlandı. Kitaptaki hikayeye göre Hayri, dizide bugüne kadar gördüklerimizden çok farklı bir karakter.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabında Hayri, Nalan’ın şoförüdür. Hayri evli ve üç çocuk babası eğitimsiz bir insandır. Çalışmak üzere köyden İstanbul’a gelmiştir. Sedat’ta aradığı ilgi ve sevgi göremeyen Nalan, bebeğini de kaybettikten sonra depresyona girer ve Hayri’yle yakınlaşmaya başlar. İşte Camdaki Kız’ın hikayesi bundan sonra çok farklı bir boyuta geçer.

Hazır olun! Camdaki Kız'ın ikinci sezonunda hikayenin seyri değişiyor! 7

Hayri’yi canlandıracak isim henüz belli değil. Ancak ortada dolaşan bazı isimler var. Burak Deniz, Erkan Kolçak Köstendir ve Uraz Kaygılaroğlu şu an ismi geçen oyuncular.

Hayri’nin nasıl bir adam olacağı, Nalan’a karşı iyi mi yoksa kötü mü davranacağı, karakteri kimin canlandıracağı şimdilik büyük soru işareti. Ve şimdi herkes merakla bu soruların yanıtını ve Camdaki Kız’ın ikinci sezonunu bekliyor.