Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un ismi Kanal D’nin çok iddialı dizisi için geçiyor!

İbrahim Çelikkol’un ismi Kanal D’nin çok iddialı dizisi için geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bu sezon büyük başarı kazanan Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamı yayınlanan 9. bölüm ile sezon finali yaparak ekrana şimdilik veda etti. Yaz arasının ardından ikinci sezon yine bomba gibi başlayacak.

Dizi belki veda etti ama hayranların aklında bir soru var ki, uzun süre yanıt aranacak… Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde Hayri karakteri ortaya çıktı. Yüzü gözükmedi ve henüz bu karakteri kimin canlandıracağı da belli değil. Ancak bomba isimler konuşulmaya devam ediyor.

Maraşlı dizisinin yıldızı Burak Deniz ve Çukur dizisinin de Vartolu Sadettin’i Erkan Kolçak Köstendil’in isimleri kulislere düşmüştü. Ancak bir başka isim daha ortaya çıktı. tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un adım Camdaki Kız ile anılıyor.

Demet Özdemir ile başrolde yer alan Çelikkol, dizinin finalinden önce karaktere veda etmişti. Çelikkol ayrıca Netflix’te yayınlanacak olan Kuş Uçuşu isimli 8 bölümlük dijital dizinin de çekimlerine başladı… Birce Akalay ile bu dizide buluşan Çelikkol’un kış sezonu için bir proje ile anlaşıp anlaşmayacağı da hayranları tarafından çok merak ediliyordu.

İbrahim Çelikkol'un ismi Kanal D'nin çok iddialı dizisi için geçiyor! 7

İbrahim Çelikkol için yeni dizi iddiasını Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu dile getirdi. Koloğlu, yaptığı değerlendirme yazısında Camdaki Kız dizisinin yeni karakteri Hayri için, ünlü oyuncu ile de görüşüldüğünü yazdı.

Sina Koloğlu’nun köşesinde yer alan yazı şöyle:

“Hayri kim olsun? ‘Camdaki Kız’ sezon finali yaptı. Son karede yüzünü görmediğimiz Hayri karakteri ortaya çıktı. Kitaptaki gibi mi olacak yoksa farklı bir hikaye ile ekrana gelecek yeni sezonda? Kim oynasın? İbrahim Çelikkol, Erkan Kolçak Köstendil adı geçenler!”

Bu sadece bir iddia. Yani ortada net bir durum yok. İbrahim Çelikkol’un hangi projede yer alacağı henüz belli değil ve resmi açıklama gelmeden de kulislerde bu tür iddialar sık sık dile getiriliyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.