Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’de çok iddialı dizi final yaparken, bir başka dizi başlıyor!

Fox TV’de çok iddialı dizi final yaparken, bir başka dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, 2020-2021 sezonunda birbirinden farklı dizi projeleri ile en dikkat çeken kanalların başında geliyordu… Arada izleyicileri deli eden final kararları ile de Fox TV, bu sezon izleyicinin en çok kızdığı kanallardan birisi de oldu…

Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk, Masumiyet gibi projelerini harcamakta hiç sakınca görmeyen Fox TV, son olarak da Savaşçı dizisi için final kararı aldı. 109. bölümü ile birlikte bu akşam son kez ekranda yer alacak olan Savaşçı, 4. sezonluk başarının ardından 5. sezonda istenilen geri dönüşü yapamadı.

Berk Oktay’ın ayrılması, 6 bölümlük Tamer Karadağlı çıkışı ve 12 yeni oyuncunun da katılmasına rağmen Savaşçı dizisi 5.sezon reytingleri ile üzdü… Nisan ayında yeniden ekrana dönen dizi için final kararı da geçtiğimiz hafta alınmıştı. Dizinin 12 Haziran Cumartesi yani bu akşam 109.ve final bölümü yayınlanıyor. Ancak Fox TV’de yeni diziler de birbiri ardına izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Fox TV'de çok iddialı dizi final yaparken, bir başka dizi başlıyor! 7

Güney Kore dizisi Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam, ilk bölümü ile 18 Haziran Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi 4 genç oyuncunun başrolünde yer aldığı dizi romantik bir komedi hikayesi…

Eğlenceli görüntüleri ile de dikkat çeken dizinin fragmanları paylaşılıyor ve izleyiciler de şimdiden bir hayli meraklı.

Savaşçı dizisi macerası bitiyor ama Fox TV ekranında yeni bir macera başlıyor… Aşk Mantık İntikam, yaz ekranının en neşeli yapımlarından birisi olacağını da fragmanları ile anlatmaya devam ediyor.