Ana sayfa Dizi Haberleri İddialara göre Çağatay Ulusoy reddetti, Aras Bulut İynemli “evet” dedi!

İddialara göre Çağatay Ulusoy reddetti, Aras Bulut İynemli “evet” dedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – kadar pek çok iddialı yapıma imza atan Ay Yapım’ın yeni dizisinin ilk haberleri geçen hafta gündeme düşmüştü. Dün gece Çukur dizisi final yapan Ay Yapım’ın sıradaki dizisinin isminin Üç Kuruş olacağı kulaklara gelmişti.

Nitekim Ay Yapım, Çukur’un final bölümündeki küçücük bir ayrıntıyla bu iddiayı doğruladı. Dizide görünen bir duvar yazısında “İçerde’den çıktık. Çukur’a düştük. Sırada Üç Kuruş” yazıyordu. Gelen bilgilere göre yapım şirketinin yeni dizisinde oynayacak isimlerden biri Mucize Doktor’da canlandırdığı otizmli doktor Ali Vefa’yla herkesin gönlüne taht kuran Taner Ölmez oynayacak.

İddialara göre Çağatay Ulusoy reddetti, Aras Bulut İynemli “evet” dedi! 13

Dizinin konusuyla ilgili gelen bilgi çok kısıtlı. Tek bilinen üç erkeğin hikayesinin anlatılacağı. Dolayısıyla dizide üç ana erkek karakter olacak. Erkeklerden birisi belli oldu, Taner Ölmez. Diğerlerinin kim olacağı şimdi en büyük soru işareti.

İddialara göre dizinin ikinci erkek oyuncusu Aras Bulut İynemli oldu. Aslında teklif Çağatay Ulusoy’a gitti ama yetenekli oyuncu bu teklifi kibarca reddetti. İddialara göre dizide yer alacak bir diğer isim ise Sarp Akkaya. Çukur’un son bölümlerinde diziye dahil olan Akkaya’nın da dizideki ana oyuncularından biri olacağı ortaya atıldı.

İddialara göre Çağatay Ulusoy reddetti, Aras Bulut İynemli “evet” dedi! 14

Bir de izleyicilerin bu dizide görmek istediği isimler var. Uraz Kaygılaroğlu, Onur Tuna, Tolga Sarıtaş, İlker Kaleli, Murat Yıldırım bu isimlerden bazıları.

İddialar doğru mu? İzleyicilerin istekleri gerçek olacak mı yakında göreceğiz.