Ana sayfa Sosyal Medya İçerde bitti kardeş dizi Çukur başladı! Çukur bitti şimdi de yeni kardeş dizi geliyor!

İçerde bitti kardeş dizi Çukur başladı! Çukur bitti şimdi de yeni kardeş dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi dün akşam yayınlanan 131. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamladı. İzleyiciler 4 sezonluk bu büyük maceraya adeta tutuklu kaldı. Dizinin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimler yer aldı. Hikayesi her sezon baştan aşağıya yenilendi ve karakterler de akılda kalıcı oldu.

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi isimler dizinin sürükleyicisi oldu. Yeni isimlerin de kendini parlattığı bir büyük hikaye artık geride kaldı. 2017 yılında İçerde dizisi bitince kardeş dizi olarak Çukur yayına girmişti.

4 sezonluk bu macera bitti ama Ay Yapım imzalı yeni kardeş dizinin de reklamı yapılmaya başlandı. Çukur dizisinde de küçük bir ayrıntı vardı. Duvar yazısında yeni kardeş dizi Üç Kuruş’un ilk tanıtımı yine Çukur üzerinden yapıldı.

İçerde bitti kardeş dizi Çukur başladı! Çukur bitti şimdi de yeni kardeş dizi geliyor! 7

“İçerde’den çıktık Çukur’a düştük sırada Üç Kuruş” dikkatli izleyicilerden kaçmadı. Dizi hakkında küçük bilgiler var… Mucize Doktor ile olay yaratan Taner Ölmez ile görüşme yapıldığı ifade ediliyor. Ancak henüz bir netlik yok.

Yeni dizi Üç Kuruş yine çok iddialı olacak. Çok önemli oyuncular bu yapımda buluşacak. Hikayenin yazılımı ve dizinin hazırlıkları devam ediyor. Bilinen şey ise 3 erkek karakterin hikayesini izleyeceğimiz. 3 erkek karakter de yine bomba isimler tarafından canlandırılacak. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.