Ana sayfa Sosyal Medya İdris Nebi Taşkan’ın Baht Oyunu dizisiyle akılları kurcalayan bir mesaj verdi

İdris Nebi Taşkan’ın Baht Oyunu dizisiyle akılları kurcalayan bir mesaj verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları artık Kanal D ekranında Baht Oyunu isimli diziyi izleyeceksiniz. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin yanı sıra İdris Nebi Taşkan da dizinin başrolünde yer alıyor.

2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul isimli dizide Civan karakteri ile öne çıkan oyuncu, hayranlarını adeta mest etmişti. Bu rolün ardından oyuncunun yazlık projede başrolde yer alması önemli bir kazanım oldu… Taşkan, dizide Razgar isimli karaktere hayat veriyor.

Baht Oyunu, pek iyi reytinglerle ekrana başlayamamış olsa da diziyi izleyenler çok beğendi. Hem eğlenceli hem de komedi unsurlarının yüksek olduğu bir yapım. Dizideki bir diyalog ise Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun bir hayli dikkatini çekti.

“Erkek gibi hissetmek” konusunu öne çıkartan Koloğlu, Taşkan’ın canlandırdığı Rüzgar karakterinin bir sahnedeki sözünü yorumladı. İzleyiciler ise gerçek hayata ayna tutan bu diyaloğu akıllarına yazdı.

Koloğlu, yazısında şöyle diyor: ‘Baht Oyunu’nda Ada (Cemre Baysel) soruyor; “O kızda ne buldun?” diye. Rüzgar (İdris Nebi Taşkan) samimi itirafta bulunuyor; “Senden daha alımlı, güzel, başarılı, yetenekli. Yani kısaca bana kendimi erkek gibi hissettiriyor.”
Hayatta böyle mi?”