Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da ayrılıklar 3’e çıktı

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da ayrılıklar 3’e çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cuma akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinde bir dönem daha sona eriyor. 15 sezondur izleyicilerle buluşmakta olan dizinin 594.bölümünde bir vedaya şahit olacaksınız. Dizi 15. sezonunu 18 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak bölümle birlikte tamamlayacak.

“15 yıl daha çekeriz” diyen Zafer Ergin’in ekipteki enerjiyi anlattığı mesajı akıllara yer edinmişti. Arka Sokaklar dizi ekibi yaz arası verecek. Dizinin Eylül ayından itibaren 16. yeni sezonu ile birlikte yeniden Kanal D ekranında olması bekleniyor.

Zafer Ergin’in yanı sıra; Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide ayrılıklar yaşanacağı da ortaya çıkmıştı. Kulis bilgilerine göre Tekin karakterini canlandıran Onur Bay ile Zeliha olarak izlediğimiz Yüsra Geyik ikilisi diziden ayrılacak.

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da ayrılıklar 3'e çıktı 8

Önceki yıl da Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel diziye veda etmişti. Böylelikle Hüsnü Çoban karakterinin 3 çocuğu da diziden ayrılmış oluyor… Genç oyuncular kariyerlerinde yeni projelere yer açmak için böyle bir karar aldı. Arka Sokaklar hayranları ise bu 3 gencin ayrılığına çok üzülüyor.

Peki Arka Sokaklar dizisinin sezon finalinde neler yaşanacak. Dizinin 594. bölüm fragmanı paylaşıldı. Uyuşturucu Baronu Ferhat, ekibin ailelerini hedef alıyor!

Ekibimiz, Ferhat’ın peşini bırakmayınca hedef haline geliyor. Savcı Faruk ile başlayan acı olaylar Gazinin Yeri’nde devam ediyor. Ferhat’ın adamları mekanı basıp yakarak Tunç ile Mazlum’u ölüme terk ediyorlar. Mesut ve ekip yanan mekanın önünde çaresizce bekliyorlar. Bu sırada Aycan, Engin ve Başak’ın yeni doğan çocuğunu kaçırmayı başarıyor; fakat, Ferhat’ın eline düşmekten kendini alamıyor.