Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 18. sezonu da başarıyla tamamladı ama önemli de bir sorun ortaya çıktı!

Arka Sokaklar 18. sezonu da başarıyla tamamladı ama önemli de bir sorun ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi, çok başarılı bir yapım olarak yıllardır ekranda yer alıyor. Kanal D’nin cuma akşamları vazgeçilmez dizilerinden olan Arka Sokaklar, son 3 sezondur sıkıntılar yaşadı.

Birçok ünlü ismin projeden ayrılmasına rağmen, özellikle de başrollerde yer alan Zafer Ergin, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan diziye devam ederek gönülleri fethetmeye devam ediyor. Bu sezon Şevket Çoruh’un yeniden ekibe dönmesi de hayranları çok sevindiren bir gelişme oldu.

18.sezon finali ile Cuma akşamı izleyicilerine bir kez daha veda eden Arka Sokaklar dizisi, tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. AB ve ABC1 grubunda ise ikincilikler yine başarının göstergesiydi.

    Yaz döneminin içinde olunmasının da etkisi ile Arka Sokaklar’ın sezon finalinde hem tüm kişiler hem de AB gruplarında ciddi izleyici kayıpları oluştuğu da görülüyor.

    Ancak dizinin son sezonlarda eski sezonlardaki kadar güçlü reytingler elde edemediği gerçeğini de görmek gerekiyor.

    Arka Sokaklar dizisi, yine başarılı bir sezonu geride bıraktı ve yeni sezon için yine meraklandırdı ama izleyici sayısının da uzun süredir düşüşte olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.