Ana sayfa Sosyal Medya Oğuz Peçe, Arka Sokaklar dizisinde kariyerinin en önemli dönemini yaşıyor!

Oğuz Peçe, Arka Sokaklar dizisinde kariyerinin en önemli dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar isimli fenomen dizide Emre komiser karakterini canlandıran Oğuz Peçe, katıldığı youtube sohbet programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

  1. sezonu ile yine çok başarılı bir dönem geçiren Arka Sokaklar dizisi, izleyicilerle 19. sezonda da buluşmaya devam edecek.

2014 yılından bu yana setlerde yer alan ve Kırgın Çiçekler ile Zalim İstanbul dizileri ile dikkat çeken Oğuz Peçe, Arka Sokaklar dizisine 2019 yılında katıldı ve uzun süredir de ekip ile birlikte ilerliyor.

Oğuz Peçe, önemli oyuncularla bir arada yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde büyük deneyim sahibi oldu. Oyuncu, usta isimlerle aynı sette yer almanın stres değil, büyük bir heyecan duygusu yaşattığını anlattı.

Oyuncu, bu konuyla ilgili şunları söyledi: “O kadar ustayı bir arada görebilmek zaten büyük bir şans. Hepsinden özel ders almış gibi hissediyorum. Çocukluğum da onlarla geçmiş. Setin ilk günü, kariyerimin ilk günü gibi heyecanlıydım.”

Haluk Bilginer, Çetin Tekindor ve Şener Şen’in hayran olduğu isimler olduğundan bahseden genç oyuncu, bu 3 usta oyuncu ile aynı projede buluşmayı çok arzu ettiğini de sözlerine ekledi.