Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin sürpriz yeni dizisi için süper bir kadro kuruluyor!

Kanal D’nin sürpriz yeni dizisi için süper bir kadro kuruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle yeni yılda buluşacak olan Üç Kız Kardeş isimli diziyi izleyiciler heyecanla bekliyor. Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı’nın büyük çıkışının ardından yeni bir dizi daha geliyor.

Ocak veya Şubat ayında izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizi Üç Kız Kardeş, İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlandı. İclal Aydın’ın da hikayede oyuncu olarak yer alacak olması ise güzel bir sürpriz olarak ortaya çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosuna önemli isimler de transfer olmaya başladı. Mucize Doktor dizisinden sonra Seksenler isimli yapımda rol alan Reha Öcan, yeni dizi için anlaşma yaptı.

Genç kuşağın önemli oyuncularından Berker Güven’in de anlaşma sağlanan bir başka isim olduğu ortaya çıkmıştı. Bu oyuncular ile birlikte kadrosu dikkat çekmeye başlayan diziye usta bir isim daha katıldı.

Benian Dönmez, yeni yılda Üç Kız Kardeş isimli diziyle yeniden ekranda yerini alacak .

Süreç Film’in yapımcılığındaki dizide 3 kız kardeş; Türkan, Derya ve Dönüş’ün halası Nezaket rolünde Benian Dönmez’i izleyeceksiniz.

Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni ise Eda Teksöz oldu…

Üç Kız Kardeş, Ayvalık’ta anne ve babası ile yaşamakta olan Türkan, Derya, Dönüş isimli kızların hayata atıldıkları zaman başlarından geçen olayları gerçek hayatın acımasızlığına vurgu yaparak anlatıyor.