Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın talihsiz Esra’sı Sevcan Yaşar yeni dizisini buldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın talihsiz Esra’sı Sevcan Yaşar yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sevcan Yaşar, Türkiye Güzellik Yarışmasında birinci olduktan sonra, Çin’de düzenlenen dünya güzellik yarışmasını da ilk sırada bitirdi.

Ege Üniversitesi’nde Biyoloji Bölümünü bitiren ünlü oyuncu, 2012 yılından bu yana dizilerde yer almaya devam ediyor. Kayıp Şehir isimli dizi kariyerine başlayan oyuncu; Böyle Bitmesin, Aramızda Kalsın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bahtiyar Ölmez, Erkenici Kuş ve Sen Çal Kapımı gibi dizilerde rol aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde uzun süre rol aldıktan sonra ikinci kez diziye dönen oyuncu, hayranlarının hikayede kalması yönündeki taleplerine rağmen, senaristler tarafından kısa sürede tekrar gönderilmişti. Dizinin talihsiz isimlerinden Esra olarak akıllarda kalan Sevcan Yaşar’ın yeniden setlere dönecek olması hayranlarını mutlu etti.

Ünlü oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey isimli yeni Fox TV dizisi ile yeniden izleyicilerinin karşısına çıkacak. Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım karakterinin eski eşi Neyran karakterini canlandıracak olan oyuncunun performansı merakla bekleniyor.