Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde önemli değişiklik!

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde önemli değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından Üç Kız Kardeş isimli dizinin hazırlıkları devam ediyor. İclal Aydın’ın da dizide oyuncu olarak yer alacağına yönelik sürpriz daha önce ortaya çıkmıştı.

Diziler konusunda son dönemde büyük çıkış yapan Kanal D için, Üç Kız Kardeş de milyonların izlemesi beklenen güçlü bir hikayeye sahip. Dizinin hazırlıkları titizlikle yürütülüyor. Bu arada önemli bir değişiklik yaşandığına yönelik bilgiler de geldi.

Süreç Film imzasını taşıyan dizinin yönetmeni değiştirildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ödüllü yönetmen Emre Kavuk ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak gelen bilgiler yönetmen ile yapımcının karşılıklı anlaşarak ayrıldıkları yönünde.

Üç Kız Kardeş isimli dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturacak. Ayvalık’ta çekimleri yapılması beklenen dizi için oyuncu arayışlarına devam ediliyor.

Erkan Birgören ile Betül Yağsağan’ın hikayesini yazdığı dizinin Ocak ayında Kanal D’de başlaması bekleniyor.

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisinde önemli değişiklik! 7

Daha önce dizilerde görmekte olduğumuz İclal Aydın, en son 2018 yılında yayınlanan Ege’nin Hamsisi isimli TRT1 yapımında başrolde yer almıştı. Oyuncu yıllar sonra yeniden dizi setlerine Üç Kız Kardeş ile dönüş yapacak.

İclal Aydın hikayede yer alan 3 kız kardeşin annesi Nesime olarak izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu adına kendi yazdığı romanın dizi versiyonunda başrolde yer almak yeni bir deneyim olacak.