Ana sayfa Sosyal Medya İclal Aydın Kanal D dizisinde yeni bir deneyim yaşayacak!

İclal Aydın Kanal D dizisinde yeni bir deneyim yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1971 yılında Ankara’da dünyaya gelen İclal Aydın, televizyon sunuculuğundan sonra oyunculuk yaptı ve yazarlığı ile de tanınan bir isim.

Televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde de izlediğimiz İclal Aydın’ın oyunculuk macerası 1998 yılında baladı. İki Aile isimli dizideki performansı ile akılda kalan İclal Aydın, O Hayat benim dizisindeki Hasret karakterinin yanı sıra Ege’nin Hamsisi dizisindeki Melahat olarak da hatırlanıyor.

En son 2018 yılında TRT1 ekranında izlediğimiz İclal Aydın, uzun süredir setlerde yer almıyor. Yazarlık yönüyle de bilinen ve romanları satış rekorları kıran bir isim İclal Aydın..

Üç Kız Kardeş isimli roman da çok okunanlar arasında bulunuyor. İclal Aydın’ın 3 kız kardeşin annesi ve babası ile Ayvalık’ta geçen macerasını analtan romanı diziye dönüştürülüyor.

Kanal D ekranında 2022 yılında yayınlanacak olan yeni dizinin ismi de Üç Kız Kardeş olacak… İclal Aydın da kendi yazdığı romanın dizi versiyonunda başrolde bulunuyor.

3 kız kardeşin annesi Nesime karakterini canlandıracak olan İclal Aydın adına bu dizi yeni bir deneyim yaşayacağı, hikayesini kendisinin oluşturduğu bir dizide rol alacağı anlamı taşıyor.