Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi için birincilik fırsatı belirdi!

Kardeşlerim dizisi için birincilik fırsatı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçen sezon çok başarılı işler yapan Kardeşlerim dizisi, zaman zaman birincilikler de elde etti. Genç isimler ile tecrübeli oyuncuların bir arada yer aldığı dizi, etkileyici bir dram hikayesine sahip.

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran gibi oyuncular hikayede önemli rollerde yer alıyor. Kardeşlerim dizisi ikinci sezona da çok etkili bir hikaye ile başladı.

Dizinin her bölümü büyük ilgi çekiyor. Ancak bu büyük ilgiye rağmen, Gönül Dağı dizisi daha güçlü olduğu için atv bir türlü cumartesi akşamları birinciliği elde edemiyor… Kardeşlerim dizisinin birinci olması Gönül Dağı dizisinin düşüş yaşaması ile mümkün olabilecek.

Çünkü Kardeşlerim dizisi izleyici sayısını artırmakta zorlanıyor. Tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı’na çok yaklaşan ve birincilik hedefi bulunan Kardeşlerim dizisi için bir fırsat belirdi.

13 Kasım Cumartesi akşamı milli futbol müsabakası nedeniyle TRT1 Gönül Dağı dizisini ekrana getirmeyecek. Normalde iki haneli rakamları da elde edebilen bir performansı bulunan dizinin olmaması Kardeşlerim’e yarayabilir.

13 Kasım Cumartesi gün 28. bölümü bölümü yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisi için Türkiye – Cebelitarık arasında oynanacak 2022 Dünya Kupası eleme müsabakası birincilik için iyi bir fırsat olabilir.

Kardeşlerim dizisi 6 Kasım Cumartesi akşamı ise 27. bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Yine heyecanlı anların yaşanacağını aşağıdaki fragmandan da fark edebilirsiniz.