Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisini çok zor günler bekliyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini çok zor günler bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk 7 bölümü büyük ilgi çekti. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizide yenin bölümde çok hareketli anlar yaşanacak.

Azra, eşi Sergen’in kendisini aldatması sonrasında ondan boşanma kararı aldı. Bu ayrılık kararının ardından ise büyük bir boşanma savaşı başlayacak. Sergen’in artık eve gelmemesi için kapının kilidini değiştiren Azra, işlerin daha da zora gireceğinin farkında…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen ile Azra arasındaki kriz yükselerek devam edecek. Kadın izleyicilerin yoğun bir şekilde takip ettiği dizinin yeni bölümü yine çok heyecanlı geçecek.

Aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayesiyle Evlilik Hakkında Her Şey iyi reytingler almaya devam ediyor.

Hatalardan ders alarak kendisine yeni bir yol çizmeye karar veren Azra’nın hikayesi aslında şimdi başlıyor… Dizide yeni bir dönemin işareti 8. bölüm fragmanı ile verildi.

9 Kasım Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağının detaylarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.