Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret ve Teşkilat’ın iki ünlüsü yeni projede buluştu!

Kefaret ve Teşkilat’ın iki ünlüsü yeni projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız kış sezonunda en dikkat çeken dizilerin başında TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisi geldi. Pazar akşamları yayınlanan dizinin rakiplerinden birisi de Kefaret idi… Teşkilat öyle güçlü reytingler aldı ve izleyicileri kendisine çekti ki, Kefaret de bu süreçten zararlı çıkan diziler arasında yer aldı.

Teşkilat’ta Mete Başkan olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Mesut Akusta, Babil dizisindeki kötü adam Süleyman’dan sonra şimdi ise MİT’te yönetici olarak ekranlarda izleyicinin karşısında…Oyuncu yine harika bir karakter ortaya koydu ve izleyicileri de kendisine hayran bıraktı…

Kefaret dizisinde ise Doktor Ahmet olarak izlediğimiz Yurdaer Okur da bambaşka duygular yaşatan bir karakteri izleyicinin beğenisine sunuyor. Okur, birçok izleyicinin tepkisini çeken Ahmet’in çeşitli hallerini ustalıkla sergiliyor. Şimdi bu iki ünlü isim yeni bir projede buluştu.

Kansere karşı verdiği savaş ile ismini duyuran, genç yaşında yine kanserden hayatını kaybeden Neslican Tay’ın hayatının anlatılacağı film için çalışmalar hızlandı. Neslican’ı oynayacak isim Kırgın Çiçekler’de Kader olarak ismini duyuran Naz Çağla Irmak oldu.

Kefaret ve Teşkilat'ın iki ünlüsü yeni projede buluştu! 8

Yakında çekimlerine başlanması beklenen projede Deniz Uğur, Zeynep Elçin ve İlker Aksum ile birlikte iki usta oyuncu da yerini alacak.

Bir dönem dizileri ile birbirlerine rakip olan Yurdaer Okur ile Mesut Akusta ikilisi yine etkileyici karakter oluşturma başarısını Neslican Tay’ın hayatını anlatan filmde de sergileyecektir.

Hayatın kıymetini ortaya koyan, her türlü zorluğa göğüs germe azmi veren, genç yaşında kansere yenik düşmesine rağmen, azmiyle hatırlanan Neslican Tay da bu filmle birlikte ölümsüzleştirilecek.

Kefaret ve Teşkilat'ın iki ünlüsü yeni projede buluştu! 9