Ana sayfa Dizi Fragmanları Bacıların gücü adına… Baht Oyunu dizisindeki o söz He-Man’i hatırlattı

Bacıların gücü adına… Baht Oyunu dizisindeki o söz He-Man’i hatırlattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Baht Oyunu dizisi her yeni bölümüyle daha da açılıyor ve daha da çok izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 3. bölüm reytinglerinin yükselmesi Kanal D’yi ve yapım ekibini umutlandırmıştı. İlk iki bölümü ile yeterince ilgi görmese de 3.bölümden itibaren ilginin arttığı diziye sosyal medyada da büyük destek var. Özellikle Cemre Baysel’in oyunculuğuna ve sahnelerdeki ilgi çekici mimiklerine yönelik hayranlardan birçok yorum geliyor.

Baht Oyunu dizisinin 4. yeni bölümü 6 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ikinci fragman paylaşıldı. He-Man isimli çizgi filmi hatırlayanlar “Gölgelerin gücü adına…” repliğini unutmadı. Baht Oyunu dizisinde adeta bu slogana gönderme yapar gibi “Bacıların gücü adına” repliği fragmana yansıdı.

Ada ve Tuğçe’nin işbirliği hikayeyi daha da eğlenceli bir hale getirecek ve “bacıların gücü adına” neler yapacaklar merakla beklenecek.

Ada, Tuğçe ile bir araya geliyor işler karışıyor. Ada’nın Bora’nın hayatına müdahalesi durumları daha karmaşık bir hale sokuyor.

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de! İşte yeni bölümden yeni fragman: