Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın Aynen Aynen dizisinde Uraz Kaygılaroğlu sürprizi!

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın Aynen Aynen dizisinde Uraz Kaygılaroğlu sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İlk olarak youtube ortamında Uraz Kaygılaroğlu ile Nilperi Şahinkaya ikilisi ile başlayan Aynen Aynen isimli dizi projesi, sonrasında BluTV tarafından sahiplenilmişti…

İki ünlü ismin kadın – erkek ilişkileri üzerine hazırladığı Aynen Aynen, 2 sezon Kaygılaroğlu ve Şahinkaya ile devam etti. Ardından Sefirin Kızı projesi çıkınca Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrıldığı geldi. 2020 yılının başlarında ise Kerem Bürsin ile anlaşma yapıldı.

Kerem Bürsin ile Nilperi Şahinkaya 3 sezonu birlikte tamamladı ve Aynen Aynen projesi yoluna devam etti. Şimdi de 6. sezon için ikili yeniden bir araya geldi.

Bu sezon bir sürpriz de var. BluTV’den yeni sezon için sürprizler olduğuna yönelik bilgiler paylaşılıyor. Sosyal medyaya yansıyan yorumlar da dikkatleri çekiyor.

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın Aynen Aynen dizisinde Uraz Kaygılaroğlu sürprizi! 9

Aynen Aynen ekibi bir araya geldi ve 6. sezon çekimleri de başladı. Çekimlerden gelen fotoğraflarda Uraz Kaygılaroğlu’nun da fotoğraflarda yer alması herkesi şaşırttı. 6. sezonda acaba Kaygılaroğlu yeniden diziye dönüş mü yapıyor?

Nilperi Şahinkaya, instagram hesabından partnerleriyle bir arada olan fotoğraflarını paylaştı. Oyuncu, “Kusura bakma Türkiye Bugün benim günüm” diye mesaj yazdı.

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın Aynen Aynen dizisinde Uraz Kaygılaroğlu sürprizi! 10

Dizi hayranları ise Kerem – Uraz -Nilperi üçlüsüne dikkat çekerek, “Başka ne istenir ki” diyerek Aynen Aynen dizisinin yeni sezonda çok etkileyici olacağını düşündüklerini belirten yorumlar paylaştı.

Kerem Bürsin de instagram hesabından tüm ekip arkadaşları ile birlikte “Geri döndük” mesajıyla fotoğrafları yayınladı.

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın Aynen Aynen dizisinde Uraz Kaygılaroğlu sürprizi! 11