Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin hayranları yeni proje ile büyük şaşkınlık yaşayacak!

Kerem Bürsin hayranları yeni proje ile büyük şaşkınlık yaşayacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in yeniden setlere dönmesini sağlayacak olan sinema filminin hazırlıkları devam ediyor. Çekimlerin yakında başlaması beklenen filmin yönetmeni Onur Ünlü olacak…

Mete karakterini canlandıracak olan Kerem Bürsin, “Son of a Rich” ismi ile anılan Rus yapımı filmin uyarlamasında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Erkan Kolçak Köstendil, Güven Kıraç, Cemal Hünal ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi dikkat çeken isimler de yine filmin kadrosunda bulunuyor.

Benzersiz bir hikayenin izleyicileri cezbedeceği yeni film projesi ile birlikte Kerem Bürsin yakında yeniden setlere adım atacak. Hayranları ise şimdiden sosyal medyada heyecanlarını paylaşırken, oyuncunun nasıl bir karakteri canlandıracağını merak ediyor.

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Bürsin, en son Mavi Mağara isimli sinema filminde Devrim Özkan ile başrolü paylaşmıştı.

Geçen sezon yaz döneminde Ya Çok Seversen isimli televizyon dizisinin 13 bölüm sürmesi oyuncunun hayranlarını üzerken, Kerem Bürsin’in dizilere ne zaman döneceği ise bilinmiyor.

Son of a Rich isimli komedi türündeki filmin konusu şöyle:

Zengin bir iş adamının oğlu olan Grisha aklına esen her şeyi yapabileceğini düşünen bir delikanlıdır. Yaptığı şeyler sonunda artık hapishaneye girme tehlikesiyle kaşı karşıyadır. Oğlunun davranışlarını düzeltme konusunda çaresiz olan babası alışılmışın dışında bir yola başvurur. Eski psikolog arkadaşıyla birlikte eşsiz bir proje planlar. Terk edilmiş bir köy alanında 19. yüzyılın Rusya’sının atmosferi yeniden yaratılır. Grisha’ya bir kaza geçirtilir ve bu kaza sonunda geçmişe ışınlandığına inanması sağlanır. Burada bir köle konumunda olan Grisha’nın insanlarla iletişim kurmayı, basit zevkleri takdir etmeyi, çalışmayı ve gerçek aşkı bulmayı öğrenmesi gerekecek.