Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ile Kerem Bürsin hayranları gördükleri manzaradan çok etkilendi!

Melis Sezen ile Kerem Bürsin hayranları gördükleri manzaradan çok etkilendi!

tarafından ker_def

İki ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve Melis Sezen, yeni bir proje için bir araya geldi. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün bulunması projeyi daha da dikkat çekici hale getirdi.

Son of A Rich isimli sinema filminden bahsediyoruz. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile yeni film projesi çok konuşulacağı benziyor.

Sadece Kerem Bürsin ve Melis Sezen değil; Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya gibi dikkat çeken isimler de bu projede yer alıyor.

Setten ilk fotoğrafları gören hayranlar ortaya çıkacak olan projenin farklı, anlamlı ve tarihi dokunuşu olan bir iş olacağını fark edebilir.

Osmanlı İmparatorluğu zamanında geçen hikayesi nedeniyle hem dekorları hem de kostümleri çok ilgi çekecek olan Son of A Rich isimli sinema filmi Kerem Bürsin ve Melis Sezen hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor.

Filmin hikayesi sadece tarihi bir dönemi anlatmayacak, günümüz dünyası ile geçmiş dünya arasında gidip gelecek olan hikaye, izleyicilere farklı bir bakış açışı sunacak.