Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Menekşe’si Melisa Berberoğlu’na dizi piyangosu vurdu!

Kırmızı Oda’nın Menekşe’si Melisa Berberoğlu’na dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Berberoğlu ismi 2-3 yıldır gündemde ve genç oyuncu yer aldığı bazı projeler ile dikkat çekti. Melisa Berberoğlu’nu tiyatro izleyenler yakından tanıyor. 2016 yılından bu yana sahnelerde çeşitli oyunlarla yer alan Melisa Berberoğlu, dizilerde ise Kırmızı Oda ile iyi bir çıkış yakaladı. Oyuncu, Garip karakterinin sevgilisi Menekşe olarak kısa süre ekranda kalsa da dikkatleri çekmişti.

Acans isimli dijital dizide Burcu karakterini canlandıran oyuncu ayrıca Yeşilçam isimli Blu TV yapımında da bulundu. Melisa Berberoğlu’na şimdi de kariyerinde büyük sıçrama yapabileceği etkili bir teklif geldi.

Oyuncunun 2022 yılında Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş için başrol teklifi yapıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre hikayede Derya isimli karaktere genç oyuncu hayat verecek.

Kırmızı Oda'nın Menekşe'si Melisa Berberoğlu'na dizi piyangosu vurdu! 7

İclal Aydın’ın çok satılan kitabından uyarlanan dizi 3 kız kardeşin hayata adım atmaları ve başlarından geçen olayları anlatacak. Türkan karakterinde Özgü Kaya ile anlaşma sağlanmıştı. Dönüş karakterini ise Almila Ada’nın canlandıracağı netleşmişti. Şimdi de Derya karakterinde Melisa Berberoğlu ismi ile birlikte 3 kadın başrol bulunmuş oldu.

İclal Aydın ile Reha Özcan ile de anlaşmalar yapıldı ve kız kardeşlerin annesi ile babası rollerinde yer alacaklar.

İclal Aydın kendi yazdığı romandan senaryolaştırılan Üç Kız Kardeş dizisiyle 4 yıl sonra yeniden setlere dönecek ve farklı bir heyecan yaşayacak.

Genç kadın başrollerin performansları da dikkatleri çekecektir. Aralık ayında çekimlerine başlanacak olan dizinin Ocak sonunda Kanal D ekranında yayınlanmaya başlanması bekleniyor.