Ana sayfa Dizi Haberleri İclal Aydın yeni Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş’in senaryosuna yön veriyor!

İclal Aydın yeni Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş’in senaryosuna yön veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş aslında İclal Aydın’ın çok satan ve büyük de ilgi çeken romanının ismi. Ancak bu ismi yakında Kanal D ekranında çok sık duyacaksınız. Aralık sonunda aynı isimli dizinin çekimleri başlayacak. Şu anda oyuncu kadrosu oluşturulan dizi, Ayvalık’ta sakin bir hayat süren anne ve babanın üç kızı ile olan hayatlarının değişimini konu alacak. Kızların hayata atılmaları ile başlarına gelen olaylar izleyenleri derinden etkileyecek.

İclal Aydın hem sunucu hem yazar hem de oyuncu kimliği ile tanınan bir isim. En son Ege’nin Hamsisi isimli TRT1 dizisiyle ekranda yer alan İclal Aydın, 4 yıldır setlerden uzakta duruyordu.

Süreç Film, kitabın hikayesini dizi yapmak isteyince de İclal Aydın da kızların annesi Nesrin hanım olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Kitapta yer alan Sadık bey karakterini ise Reha Özcan canlandırıyor.

Türkan, Dönüş ve Derya karakterleri dizinin ana unsurları. Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu ile üç kız kardeş karakterleri için anlaşmalar sağlandı.

İclal Aydın yeni Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'in senaryosuna yön veriyor! 39

Türkân, Dönüş ve Derya’nın, Ayvalık’ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocukluğu, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamamıştı. Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını, en korkulacak hastalıkların gün gelip geçmişi derleyip toplayabileceğini anlamak zaman istiyor…

İşte dizinin hikayesini anlatan cümleler bunlar. Şimdi de İclal Aydın’ın senaryo için devrede olduğu ve hikayeyi yazanlarla sık sık temas kurduğu gelen bilgiler arasında.

Erkan Birgören ve Betül Yağsağan romanı dizi senaryosuna çeviriyor. Ancak bunu yaparken İclal Aydın’a da sıklıkla danışıyor. Bu da İclal Aydın’ın projeye büyük bir katkısının olduğunu gösteriyor.

Üç Kız Kardeş, 2022 yılında ekranların en dikkat çeken projelerinden birisi olmaya aday. İclal Aydın’ın verdiği etkili desteğin de hikayenin çok daha iyi olmasına yardım edeceği görülüyor. İzleyiciler de merakla diziden gelecek haberleri bekliyor.