Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızıl Goncalar 24. yeni bölümde Levent, kızını kaybetme pahasına adımını atıyor!

Kızıl Goncalar 24. yeni bölümde Levent, kızını kaybetme pahasına adımını atıyor!

tarafından ker_def

Kızıl Goncalar dizisi 24. yeni bölümü ile 28 Ekim Pazartesi akşamı izleyicileri ile Now televizyonunda buluşacak. Özcan Deniz ile Özgü Namal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi bulunuyor.

İyi oyunculuk performansları, geniş bir izleyici desteği ve sosyal medyadanın da yardımı ile Kızıl Goncalar dizisi ikinci sezonunda da başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

24.yeni bölümde de dikkat çeken olaylar yaşanacak. Zeynep’ten kalan çizim sayesinde tarikatın Lokman’ın peşinde olduğunu anlayan Cüneyd onu kurtarmak için kitabı yakmış ama karşısına dikildiği Vahid’in babası olduğunu öğrenmiştir.

    Artık Vahid’in elinde gizemli kitabı ezberlemiş Cüneyd’den başka yol kalmamıştır. Öte yandan Levent, Mira’nın Zeynep’le Meryem’i ayırma çabasına daha fazla tahammül edemez, kızını karşısına alma pahasına bir karar verir. Ancak Meryem yıllar sonra kavuştuğu kızının gönlü olmadan adım atmak istememektir.

    Vahid, duyduklarını sindirmeye çalışan Cüneyd’i gizlice tekkeye getirmiş, tehditle kendisine yardım etmesini sağlamaya çalışırken Cüneyd’i de hafızasını kazanması için zorlamaktadır.

    Cüneyd’e kitapla ilgili yardım edecek olan Zeynep ise aynı Levent gibi Vahid’in Cüneyd’in aklıyla oynamasının onu sonsuza dek kaybetmelerine sebep olmasından korkmaktadır.

    Bu sırada Hasna da Kevser’i hayatından çıkaracak büyük yalanı yakalamaya çok yaklaşmıştır. Şimdi Meryem, bir yandan Naim’le uğraşıp bir yandan Mira’yla yakınlaşmaya çalışırken Kevser’i ve Zeynep’i kurtarmanın bir yolunu da bulmak zorunda kalacaktır.