Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu dizi ve sinemadan sonra şimdi tiyatroya göz kırpıyor!

Mert Yazıcıoğlu dizi ve sinemadan sonra şimdi tiyatroya göz kırpıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Kızıl Goncalar isimli dizide canlandırdığı Cüneyd karakteri ile bu sezona damga vuran genç isimlerden birisi oldu.

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolünde buluştuğu Kızıl Goncalar dizisi, hem hikayesi hem oyunculuk performansları hem de reytingleri ile sezon boyunca çok konuşuldu.

Mert Yazıcıoğlu’nun da sosyal medya ortamında canlandırdığı Cüneyd karakteri ile yüz binlerce paylaşıma konu olduğunu, büyük övgüler aldığını izledik.

Oyuncu, dizinin sezon finali yapması ile birlikte yaz döneminde dinlenmeye çekildi. Çeşitli etkinliklerde gözüken Mert Yazıcıoğlu, sosyal iletişimi güçlü bir görüntü sergiliyor.

Oyuncu, yaz döneminde ailesi ile vakit geçirmeyi arzu ettiğini söyledi. Bazı işlerinin bitmesini beklediğini ve sonrasında neler yapacağını kendisinin de bilmediğini, plan yapmadını anlatan Mert Yazıcıoğlu, tiyatro sahnesinde olmayı çok arzu ettiğinden bahsetti.

Tiyatro konusunda bazı görüşmelerinin olduğunu ama net bir durum olmadığını anlatan Mert Yazıcıoğlu, sinema ile tiyatro kıyaslaması sorulunca şöyle konuştu:

“Kıyas kabul etmez. Sinemanın da tiyatronun da tadı ayrı. Ben daha tiyatro sahnesine çıkmadım. Çok heyecan verici olur herhalde.”