Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Günsür yeni dizi Annem Ankara’da bir baba olarak izleyici karşısına çıkacak!

Mehmet Günsür yeni dizi Annem Ankara’da bir baba olarak izleyici karşısına çıkacak!

tarafından ker_def

İtalya’da önemli projelerde yer alan, Türkiye’ye gelerek sık sık farklı roller üstlenen ve karakter yaratma ustası olarak bilinen Mehmet Günsür, yeni sezonda yine televizyon ekranında yer alacak

Kanal D için hazırlıkları yapılan ve çekimlerine başlanan Annem Ankara isimli dizide Bergüzar Korel ile Mehmet Günsür ikilisi başrolde buluştu.

Günsür’ü yeni dizide hayranları farklı bir baba karakterinde izleyecek. Hasan isimli karakterin detayları merak ediliyor.

Dizi ile ilgili yapılan paylaşımlara bakıldığı zaman Mehmet Günsür’ün yeni bir imaj ile ekran karşısına geçeceği anlaşılıyor.

Gerçek hayattı Maya, Ali ve Chloe adındaki üç çocuğu ile mutlu bir aile yaşamı olan Günsür, Annem Ankara’da ise çok farklı bir baba karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen Annem Ankara’nın senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise usta isim Faruk Teber oturuyor.

BKM imzalı Annem Ankara dizinin güçlü oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: “Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon.”