Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi Camdaki Kız ile aynı başarıyı yakaladı!

Kuruluş Osman dizisi Camdaki Kız ile aynı başarıyı yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi ile Camdaki Kız bu sezon ayrı bir başarı hikayesi ortaya koyuyor. Atv ekranında çarşamba akşamları Kuruluş Osman, Kanal D ekranında ise perşembe akşamları Camdaki Kız izleyicilerden çok yoğun bir ilgi görüyor.

Her iki dizi de bu sezonun en başarılı yapımları olarak öne çıktı. İzleyici sadakatini sağlamalarının yanı sıra hikayeleri ile de her hafta milyonları ekran başına toplayan diziler, reytinglerde de çok iyi sonuçlar alıyor.

Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonuyla yoluna devam ediyor ve Burak Özçivit de başrolde çok başarılı işler çıkartıyor. Dizinin geçen hafta ve bu hafta yayınlanan bölümleri iki kategoride de çift haneli reytingler elde etti. 73. bölümü geride kalan Kuruluş Osman, çarşamba rekabetinde Sadakatsiz dizisinden AB grubu birinciliğini de aldı… Böylelikle tüm kategorilerde artık erişilmesi çok zor oranlara ulaşan Kuruluş Osman, zirvede tek başına bulunuyor.

Aynı durumu perşembe akşamları Kanal D ekranında Camdaki Kız dizisi de yaşıyor. İkinci sezonu devam eden dizi birçok kez çift haneli reytingler elde etti. Son haftalarda da iki farklı kategoride reytingler iki haneli oranlarda geliyor. Camdaki Kız da tüm kategorilerde birincilik elde ediyor ve rakiplerinin artık ona yaklaşması mümkün görünmüyor.

Kuruluş Osman ile Camdaki Kız dizileri bu sezon yayınlanan yapımlar arasında en iyi sonuçları alan, en yüksek izleyici ilgisine sahip olan ve en güçlü şekilde yollarına devam eden yapımlar olarak öne çıkıyor.