Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin final konusunda kararsız kaldığı bir dizisi var!

Fox TV’nin final konusunda kararsız kaldığı bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sezonun en şanssız kanalı olarak şimdiden belli oldu. Diziler konusunda bir türlü istediğini alamayan kanal yönetimi, üst üste final kararları almak durumunda kaldı. Fox TV, sezon başlarken 11 dizi ile hazırlık yapmıştı. Ancak şu ana kadar 3 dizi final yaptı ve dördüncü dizi için de final kararı alındı.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları isimli yapımlar artık ekranda yok. Elbet Bir Gün isimli yeni dizi ise altıncı bölüm itibari ile 12 Aralık Pazar günü son kez ekrandaki yerini alacak. Önemli yapımlar, önemli oyuncular ve dikkat çeken prodüksiyonlara rağmen bu dizilerin tutmaması kanal yönetimi için büyük bir sıkıntı.

Bir de Fox TV’nin kararsız kaldığı diziler var. Bunların başında da Elkızı isimli yapım geliyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi ortalamanın altında reytingler alıyor ama Fox TV, bu yapımın hemen yayından kaldırmak gibi bir adım atmadı. Dizinin reytingleri belirli bir seviyede kaldı, ne izleyici artışı var ne de ciddi bir düşüş.

Elkızı isimli dizinin dram hikayesini beğenenler Cumartesi akşamları ekran başına geçiyor. Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ile Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi konusunda izleyiciler de tedirgin bir bekleyiş içinde.

Fox TV’nin dizileri düşük reyting alınca hemen yayından kaldırmak gibi bir tavrı var. Bunu son olarak Elbet Bir Gün isimli dizinin 3. bölüm sonrasında final kararı alınması ile görmüştük. Üst üste biten dizilere rağmen Elkızı direnmeyi sürdürüyor.

Elkızı hayranları da 27 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 6. bölümü merakla bekliyor. Sezen Aksu’nun şarkısı eşliğinde verilen yeni fragman bir hayli etkileyici. Harun’un Ezo’ya evlilik teklif etmesi de yeni bölümün sürprizi olacak.