Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi ve Burak Özçivit’in imajlarına zarar verebilecek ilginç iddia!

Kuruluş Osman dizisi ve Burak Özçivit’in imajlarına zarar verebilecek ilginç iddia!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçivit’in imajı iddialarla sarsılıyor! atv ekranında yayınlanan ve çok da başarılı bir şekilde ilerleyen Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit başrolde yer alıyor.

Dizi projesi daha başlamadan 1 yıl önce anlaşma yapan ve rolüne çalışmaya başlayan oyuncu, 3 yıllık süreçte Osman Bey karakteri için büyük bir emek ortaya koydu. Çok iyi reytingler alan dizide ilk sezonda karaktere girme konusunda sıkıntılar yaşayan oyuncu, ikinci sezonda çok daha iyi performans ortaya koydu ve şu anda üçüncü sezonda da ustalık dönemini yaşıyor.

Burak Özçivit’in ekrana yansıyan bu başarısının yanında sette çalışanlar ile zaman zaman sorun yaşadığına yönelik iddialar da ortaya atılıyor. Ancak yapımcı Bozdağ, açıklamasında oyuncu hakkında ortaya atılan kötü davranış, hakaret ve set çalışanlarına küfür ettiği iddialarını kabul etmiyor.

Bozdağ Film bir yıl öncesine dayanan ve Burak Özçivit’in set ekibine küfür ettiği, hakaretlerde bulunduğu şeklinde açılan davaya karşı şu açıklamada bulundu:

“Başrol oyuncumuz Burak Özçivit’in ahlakından, çalışkanlığından ve örnek kişiliğinden sonuna kadar eminiz ve yanındayız. Konu adli makamlara intikal etmiştir. Mesnetsiz iddiaların Bağımsız Türk yargısından döneceğine inancımız tamdır.”

Dizideki rolü için gece gündüz çalışan Burak Özçivit için yapılan bu suçlamanın mesnetsiz olduğunu ifade eden Bozdağ Film’in bu tavrı dikkat çekici oldu.

Kuruluş Osman dizisi ve Burak Özçivit'in imajlarına zarar verebilecek ilginç iddia! 7

Burak Özçivit’in avukatı da yaptığı açıklamada, kurgu olarak nitelendirdiği bu iddiaların oyuncuyu küçük düşürmek ve haksız menfaat elde etmek amacıyla ortaya atıldığını savundu.

Açıklamada şu bölüm özellikle dikkat çekiyor: “Adli makamlara intikal ettirilmiş kurgu iddialar sonucu müvekkilden astronomik meblağlar talep edilmiş ve bu talepler karşılanmayınca basına servis edilen gerçek dışı beyanlarla müvekkilin kamuoyu nezdindeki itibarına saldırı düzenlenmiştir. Yargılama sonucu gerçeklerin ortaya çıkacağına fırsatçılığı ve mesnetsiz iddialara karşı hak ve hakikatin galip geleceğine olan inancımız tamdır.”

Burak Özçivit, yoğun ve başarılı bir dönem geçiriyor. Bazı set çalışanları ise iddiaları ile mahkemede haklılıklarını kanıtlama çabası içine girdi. Kuruluş Osman’ın yapımcısı Bozdağ Film ise iddialar karşısında başrol oyuncusunun yanında yer aldı.

Sonuç olarak mahkemeye intikal eden bu durumun nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.