Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisinin Bala’sı Özge Törer, karakterine kendini çok kaptırdı!

Kuruluş Osman dizisinin Bala’sı Özge Törer, karakterine kendini çok kaptırdı!

tarafından ker_def

Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun karakterine hayat veren Özge Törer, başarılı çıkışıyla hayranlarını hem memnun etti hem de hayran kitlesini artırmayı başardı.

Özge Törer, Bozdağ Film Youtube kanalı için dizinin hayranlarından gelen soruları yanıtladı. ‘Kuruluş Osman’da ilk bölümden bu yana rol alan ve dizinin takipçilerinin favorileri arasında yer alan Özge Törer, setten en iyi anlaştığı isimlerden oyunculuk macerasına nasıl başladığına kadar birçok konuda merak edilenleri anlattı.

Özge Törer, Bala karakterinin başlığında gözünün kaldığını söyledi. Oyuncu, arada bir başlığı evine götürdüğünü ama sonra yeniden sete getirdiğini anlattı.. “Bala’ya ait bir şeyi yanında götürebilsen eve ne götürürdün?” şeklindeki soruya oyuncu şu yanıtı verdi:

“Bala’ya ait her şeyi götürmek isterdim diyebilirim ama en çok başlığını götürmek isterdim. 2. sezonda yeşil bir başlığı vardı ve bordo bir yüzüğü vardı. Gözüm kaldı hatta arada bir eve götürdüm ama tekrar geri getirmek zorunda kaldım.”

Hayranlarının verdiği destek için teşekkür eden oyuncu, onların bu desteği nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti.

Diziye sonradan dahil olan ve Malhun Hatun karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy’u çok sevdiğini dile getiren Özge Törer, arkadaşını çok sevdiğini ve çok iyi anlaştıklarını belirtti.

Oyunculuk macerasının ortaokul yıllarında başladığını söyleyen Özge Törer, şu detayları anlattı:

“Oyunculuk hikayem ortaokulda başladı. Ardından zamanla bunu hobi olarak değerlendirdim. Lise sonuna kadar tiyatro oyunları yaptım, eğitimler aldım. Çünkü kendimi çok iyi hissettiriyordu ama asla meslek olarak bakmıyordum. Sonra üniversite sınavları geldi çattı ve kendime ‘Ne olacaksın sen?’ diye sordum. ‘Madem oyunculuğu seviyorum, ben oyuncu olmak istiyorum’ dedim. İlk girdiğim sınavda okulu kazandım. Ondan sonra özgüven de geldi. O gün bugündür peşini bırakmıyorum. Hala oldum demiyorum.”