Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun’un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı!

Leyla ile Mecnun’un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk dizi tarihinin en sıra dışı dizilerinden Leyla ile Mecnun nihayet yeniden başlıyor. Absürd konusu ve farklı karakterleriyle izleyicilerinin hala unutamadığı dizi çekimlere başlamak üzere. Dizi yakında Exxen ekranlarında olacak.

Onur Ünlü’nün yönetmenliğini, Burak Aksak’ın senaristliğini üstlendiği dizi çok uzun zamandır hayranları tarafından büyük bir umutla bekleniyordu. İzleyicilerin isteği nihayet gerçekleşti. Yönetmen Onur Ünlü’nün çabalarıyla eski kadro neredeyse tamamen yeniden bir araya getirildi.

Leyla ile Mecnun'un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı! 13

Dizinin setinden ilk paylaşım, Erdal Bakkal’ı canlandıran Cengiz Bozkurt tarafından yapıldı. Bozkurt, Twitter hesabından Serkan Keskin ve Ali Atay’la birlikte fotoğrafını paylaştı ve “Geldik galiba bir araya” diye yazdı. Leyla ile Mecnun hayranları da bu fotoğrafı görünce kelimenin tam anlamıyla mutluluktan çıldırdı.

Az önce de dediğimiz gibi dizinin kadrosu aynı eski haliyle yeniden bir araya geldi. Sadece tek bir eksikle, Leyla’yla. Daha önce Ezgi Asaroğlu, Müge Boz, Melis Birkan tarafından canlandırılan Leyla için yeni bir isim aranıyordu.

Leyla için farklı isimler ortalıkta dolaşıyordu. En çok Hazal Kaya ve Aslı Enver’in adı ön plana çıkmıştı. Ancak bu söylentiler gerçek çıkmadı.

Leyla ile Mecnun'un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı! 14

Yeni Leyla nihayet belli oldu. Leyla’yı canlandıracak isim için genç oyuncu Deniz Işın seçildi. Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sahra karakteriyle dikkatleri çeken ve Masumiyet’te hayat verdiği İrem karakteriyle yeteneğini perçinleyen genç oyuncu Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerinde karşımıza Leyla olarak çıkacak.

Dizi setinden ilk gelen fotoğraflardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz

Leyla ile Mecnun'un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı! 15

Leyla ile Mecnun'un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı! 16

 

Bu arada Leyla ile Mecnun hayranlarının, Cengiz Bozkurt’un paylaşımı üzerine yaptığı yorumlardan bazıları da aşağıda

Leyla ile Mecnun'un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı! 17

Leyla ile Mecnun'un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı! 18Leyla ile Mecnun'un setinden ilk fotoğraflar geldi! İzleyici mutluluktan çıldırdı! 19