Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar’ın 2. bölümünden sıcak sıcak fotoğraflar!

Cam Tavanlar’ın 2. bölümünden sıcak sıcak fotoğraflar!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir büyük bir merakla beklenen Cam Tavanlar dizisi nihayet dün akşam Show TV’de ekrana geldi. Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın paylaştığı dizi, güçlü kadın karakteri Leyla’nın mücadelesiyle daha ilk bölümden farkını ortaya koydu.

Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in yapımcılığında ekranlara farklı bir soluk getiren dizide Bensu Soral’ın canlandırdığı Leyla karakteri izleyici tarafından çok sevildi. Dört yıl aradan sonra ekranlara geri dönen Bensu Soral, rolünün hakkını da sonuna kadar verdi.

Dizinin ilk bölümünde Leyla’nın hikayesini izledik. Anne ve babasız büyüyen Leyla, gecekondu mahallesinden gökdelenlere uzanan mücadelesinde her şeyi kendi çabalarıyla elde etmiş genç bir kadın. Hiç kimseye ihtiyacı olmadan büyük bir yükseliş gösteren Leyla, mücadelesiyle genç kızlara da doğru bir örnek olacak.

Leyla, bir yandan kadın çalışanları yetersiz bulan güçlü patronlara karşı savaşını sürdürürken bir yandan da hiç ummadığı bir şekilde karşısına çıkan eski aşkı Cem’e karşı güçlü duruşunu sergileyecek.

blank

Senaryosu Meriç Acemi tarafından yazılan dizinin yönetmen ikoltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor. Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar yer alıyor.

Daha ilk bölümden çok beğenilen Cam Tavanlar’ın ikinci bölümü 16 Haziran Çarşamba akşamı Show TV ekranında olacak. Dizinin ikinci bölümünden fotoğraflar da şimdiden paylaşıldı. İşte Leyla’nın macerasından yeni fotoğraflar:

blank

blank

blank

blank

blank