Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Yılmaz Ak kötü adam olmaktan sıkılınca imdadına Yargı dizisi yetişti!

Mehmet Yılmaz Ak kötü adam olmaktan sıkılınca imdadına Yargı dizisi yetişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Savcı Pars olarak izlediğimiz Mehmet Yılmaz Ak, o kadar etkileyici bir oyunculuk sergiliyor ki, birçok hayranı gerçek hayatta da savcı olduğuna inanabileceğini söyleyen yorumlar yapıyor.

Oyuncu, dizinin en etkili karakterlerinden birisine hayat veriyor ve performansı ile de popülerliğini bir hayli artırmayı başardı. Rol arkadaşı Uğur Aslan’ın kendi hayatından yola çıkarak hazırladığı arabesk müzikalini izlemeye giden Mehmet Yılmaz Ak, dikkatleri üzerine çekti.

Etkinliğe sevgilisi Nazlı Çetin ile birlikte katılan oyuncu, arkadaşı Uğur Aslan’ın gösteri öncesi çok heyecanlı olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu sevgilisi ile birlikte uyumlu bir görüntü de çizdi.

Mehmet Yılmaz Ak kötü adam olmaktan sıkılınca imdadına Yargı dizisi yetişti! 7

Mehmet Yılmaz Ak, “Uğur sette de aşırı heyecanlıydı. Ben de çok heyecanlıyım. Uğur anlatıyordu, kendi geçmişinden de bir hikayesi olduğu için. Uğur’un performansını çok merak ediyorum. Kendisini de ekstra heyecanlandırdım. Hepimiz onun bu heyecanına ortak olmak içi geldik” açıklamasını yaptı.

Yargı dizisinde herkesin mutlu olduğunu ve tüm ekip olarak güzel bir iş çıkarttıklarını anlatan Mehmet Yılmaz Ak, hem mutluluk hem de heyecan duyguları yaşadıklarını anlattı.

Oyuncu, “Her hafta heyecanla okuyoruz senaryoyu. Biraz yoğun hayat, o yüzden de çabalamaya devam ediyoruz. Umarım layıkıyla işimizi elimizden geldiğince yaparız” açıklamasında bulundu.

Savcı karakterinde çok inandırıcı olan ve hayranlarının da bu durumu sosyal medyada sık sık dile getirdiği oyuncu, rolüne hukukçulardan destek alarak hazırlandığını söyledi.

Mehmet Yılmaz Ak, şunları söyledi: “Ben daha önce kötü roller oynadım, mafyatik işler. Bu sene tercihimde mafyatik şeyler oynamamak üzerineydi. Mafyadan direk savcıya geçiş biraz hızlı oldu. Çok şükür herhalde altından kalkabildik. Çalışmaya devam ediyorum. Hukukçu arkadaşlarımızdan destek aldık. Elimizden geldiğince yapıyoruz.”