Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi Kaan Urgancıoğlu’na büyük bir şans getirdi!

Yargı dizisi Kaan Urgancıoğlu’na büyük bir şans getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisiyle uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranında yer alan Kaan Urgancıoğlu, hayatından çok memnun. Pınar Deniz ile başrolü paylaşan oyuncu, bir döneme damgasını vuran Kara Sevda’da olduğu gibi yine güçlü bir çıkış daha yaptı.

Kaan Urgancıoğlu canlandırdı Savcı Ilgaz karakteri ile de hayranlarından büyük bir destek görüyor. Karaktere çok yakıştığını belirten hayranları, oyuncunun savcı olmak için doğduğunu bile ifade eden yorumlar yapıyor.

Rol arkadaşı Uğur Aslan’ın kendi hayatından yola çıkarak hazırladığı arabesk müzikalini izlemeye giden Kaan Urgancıoğlu, sette de her şeyin yolunda olduğunu ve kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi. Oyuncunun Yargı dizisiyle ilgili aşağıdaki sözleri dikkat çekti:

“Dizimiz iyi gidiyor. İyi tepkiler alıyoruz. Çok güzel yazılıyor. Çok güzel bir ekiple birlikteyiz. Hem reji olarak hem oyuncular olarak hem teknik ekip olarak. Çok da şanslı hissediyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz. Umarım beğenilmeye devam eder. Biz de mutlu bir şekilde devam ederiz. Öyle olacağını ümit ediyorum.”

Dizinin her hafta daha karmaşık bir hale geldiğini belirten muhabire Kaan Urgancıoğlu katılmadığını ifade etti. Dizinin her geçen hafta daha da açıldığına vurgu yapan oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu sözlerine ekledi.